Stop de Stress van RLS

RLS is een nare aandoening. Voor de meeste mensen is helaas nog geen volledige genezing mogelijk.

Wel is het mogelijk om beter om te leren gaan met je klachten. Dat betekent:

 • Minder stress om je aandoening
 • Makkelijker in slaap vallen
 • Op elk moment kunnen onspannen
 • Lekkerder in je vel zitten
 • Betere kwaliteit van leven met RLS

€ 199,-

Meer informatie

Deze training bevat 5 unieke modules. Al mijn jarenlange ervaring met het opnemen en live begeleiden van yoga, meditatie, mindfulness en positieve psychologie is erin verwerkt. Samen met mijn eigen langdurige geschiedenis met rusteloze benen geeft dit een uitzonderlijke combinatie waarmee ik je op maat kan helpen. Dit is dus niet zomaar een training!

 • 5 modules met 5 bijzondere technieken
 • In elke module 4 oefeningen, dus 20 oefeningen in totaal
 • Online te beluisteren en te bekijken
 • Inclusief 2 uitgebreide introductievideo’s
 • Gratis bonus: een lachmeditatie
 • Gratis bonus: een ontspanningsoefening voor meer
 • Gratis bonus: Een milde yogales speciaal voor RLS

De modules

Elke module bevat een bijzondere techniek. De technieken vormen samen een geheel en helpen je om jouw situatie met rusteloze benen leefbaarder te maken. Hier vind je een overzicht van de technieken:

1/ De stand van je gezicht

Ik laat je zien hoe de stand van je gezicht (!) invloed heeft op hoe je RLS ervaart. Dat is zelfs wetenschappelijk aangetoond.

2/ Je aandacht richten

Waar je je aandacht op richt wordt in je geest groter. Hoe zorg je dat je niet alleen maar met je klachten bezig bent? Daar gaat deze techniek over.

3/ Je lichaam gebruiken

Lichaam en geest zijn veel meer met elkaar verbonden dan we vaak denken. Hoe je je lichaam gebruikt heeft grote invloed op hoe je je voelt, juist met RLS.

4/ Slaapomstandigheden

Slapen met RLS is heel lastig. Het is dus heel belangrijk er alles aan te doen om je slaapomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken.

5/ Vertrouwen

De laatste techniek gaat over het meest ongrijpbare maar waarschijnlijk meest belangrijke onderdeel: hoe je weer vertrouwen krijgt in jezelf en je leven, mét RLS.

Introductie

Om je op weg te helpen krijg je twee uitgebreide introductievideo’s. Ik geef je praktische informatie en vertel je hoe je een succes kunt maken van deze training. Ik help je met eenvoudige maar doeltreffende tips om ervoor te zorgen dat je niet voortijdig de handdoek in de ring gooit. Allemaal zodat jij het beste resultaat behaalt. Deze informatie is niet alleen het resultaat van mijn professionele expertise maar vooral ook van het feit dat ik deze zelf dagelijks toepas.

Bonus 1: Een lachmeditatie

Om je humeur een flinke oppepper te geven heb ik een lachmeditatie voor je ingesproken. Je kunt deze beluisteren op elk moment dat je wel een extra aanmoediging kunt gebruiken. De lachmeditatie krijg je er gratis bij.

Bonus 2: Een ontspanningsoefening

Als je vaak last hebt van rusteloze benen is het niet makkelijk om er altijd maar de moed in te blijven houden. Met deze oefening voel en ontwikkel je meer vertrouwen in de situatie waarin je zit. Ook de ontspanningsoefening krijg je gratis bij je aankoop.

Bonus 3: Een milde yogales voor speciaal voor RLS

Lichte rekoefeningen zijn voor iedereen goed, zowel fysiek als mentaal. Ik heb een milde yogales voor je samengesteld speciaal voor mensen met rusteloze benen. Uit eigen ervaring weet ik welke oefeningen hiervoor het meest geschikt zijn. De yogales krijg je gratis.