Stop de Stress van RLS

Online training met concrete stappen voor blijvend minder klachten

Hoe zou het zijn als je overdag en ’s nachts niet meer gebukt gaat onder je zorgen over rusteloze benen? Als je ’s nachts niet meer zou liggen te piekeren over hoe je in vredesnaam nog een paar uur slaap krijgt? Als je niet meer de halve nacht zou liggen draaien, terwijl je benen alleen maar ellendiger aanvoelen?

Ik ga je stap voor stap helpen:

 • om een einde te maken aan dit gestress
 • om gemakkelijker in slaap te vallen
 • om overdag en ’s nachts te ontspannen
 • om slaapuren te maken, ook als je extra veel last hebt van RLS

Mijn naam is Sylvia Spruit. Al sinds de middelbare school heb ik te maken met rusteloze benen. Vanaf die tijd hebben mijn benen opgespeeld, de ene keer erger dan de andere.

Zes jaar geleden escaleerde dit echter en werd ik op een gegeven moment helemaal gek van de klachten. Nacht in nacht uit gingen mijn benen tekeer. Ik deed geen oog meer dicht en raakte volledig uitgeput. Je kon me opvegen.

Mijn grote inzicht

Wat ik ook probeerde, mijn klachten werden alleen maar erger. Ik was de wanhoop nabij en mijn leven lag op zijn gat.

 • Ik hield het nauwelijks vol om nog te werken
 • Ik piekerde dag en nacht
 • Ik kon me niet meer concentreren
 • Ik begon sociale contacten te mijden, vooral ‘s avonds
 • Ik reageerde overal kribbig op, had een kort lontje en barstte te pas en te onpas in tranen uit

De vraag was hoe dit nu verder moest. Zo kon het natuurlijk niet verder. Er moest iets gebeuren. En toen had ik ineens een GROOT INZICHT.

Het was weer zo’n nacht dat ik lag te worstelen. Het stormde in mijn benen en mijn gedachten buitelden over elkaar heen. Moest ik er nu wéér uit?  Ik voelde me wanhopig, wist niet meer wat ik waar ik het zoeken moest.

In één klap zag ik het opeens haarscherp. Ik moest er bijna een beetje om lachen. Ik lag me daar maar druk te maken, zat mezelf volledig in de weg. Door dit gelazer werden mijn klachten alleen maar erger!

Hoe kon ik hier uitkomen?

IK MOEST OPHOUDEN ME ERTEGEN TE VERZETTEN!!

Je mag het gerust weten: een golf van opluchting overspoelde me. Hè hè, waarom had ik dit niet eerder bedacht?

Waar heb je mee te maken bij RLS:

 • Een rotgevoel in je benen waardoor je niet lekker kunt blijven liggen
 • Elke nacht slecht slapen
 • Nooit meer echt tot rust komen
 • Het vooruitzicht dat je hier de rest van je leven last van houdt
 • Een grote kans dat de klachten alleen maar erger zullen worden

Wat zijn hiervan de consequenties:

 • Je voelt je altijd moe
 • Je hebt weinig energie
 • Je kunt je niet concentreren
 • Je bent prikkelbaar en hebt een kort lontje
 • Je kunt sociale contacten vaak nauwelijks opbrengen
 • Je houdt je werk niet meer vol

Terug naar mij en hoe het verder ging

Ik snapte natuurlijk ook meteen dat ik er met deze ontdekking alleen niet was. Sterker nog: nu begon het pas.

Ik besloot allereerst om op een rijtje te zetten hoe mijn leven met RLS eruit zou zien als ik er op een andere manier mee omging.

De fysieke klachten zelf kon ik natuurlijk niet zomaar wegtoveren. Maar misschien kon ik er wel voor zorgen dat ik me er niet meer zo ellendig over voelde. Misschien hoefde ik er veel minder onder te lijden dan ik tot dat moment had gedaan.

Hoe zou dit er uitzien?

 • Ik wilde ophouden me dag en nacht druk te maken over mijn aandoening
 • Ik wilde gemakkelijker in slaap vallen aan het begin van de nacht
 • Ik wilde in staat zijn op elk moment te kunnen ontspannen
 • Ik wilde kunnen slapen, ook tijdens extra beroerde nachten

Voordat ik verderga, wil ik nog wat meer vertellen over mijn achtergrond.

Ik had al vroeg belangstelling voor Oosterse wijsheid. Ik las veel boeken over yoga en boeddhisme.

Als jonge twintiger trok ik ruim een jaar door India. Ik proefde van het leven daar, vol van mystiek maar ook aards lijden.

Nog een paar jaar later woonde ik tijdens een reis een tijdje in een yogagemeenschap in Australië. Ik maakte grondig kennis met de vegetarische keuken en met een wel heel bijzondere manier van leven.

Het leven ging natuurlijk verder, maar ongeveer twintig jaar geleden begon ik echt. Ik deed een uitgebreide yogaopleiding, nam deel aan meerdere langdurige meditatieretraites,  gaf een heleboel cursussen en startte een yogawebsite.

Kortom, ik leerde alles over yoga, ontspanning, mindfulness en meditatie.

Al meer dan vijftien jaar deel ik deze ervaring met anderen.

Mijn compliment. Wat doe je dat geweldig! De rust, het vakmanschap, het respect voor je “cliënten”: petje af!!!

Frans

Dank je wel! Ben rustiger en slaap veel beter. 

Erna

Ik heb sinds een aantal weken toegang tot jouw lessen. Het valt niet mee om er echt een regelmaat in te krijgen, maar het lukt wel om elke week wat te doen. Het was wel even wennen hoor, via de computer les krijgen. Inmiddels voelt het helemaal prima om in mijn eigen huiskamer de oefeningen te doen. Nogmaals bedankt.

Jet

Stappenplan

Om een lang verhaal kort te maken: ik maakte uiteindelijk een plan om te realiseren wat ik wilde. Ik paste het op mijzelf toe en wat denk je? HET WERKTE!! En nu is de tijd gekomen dat ik jou hiermee kan helpen.

Nogmaals, ik bied geen ultieme genezing van rusteloze benen. Ik geef je een duidelijk plan om ondanks je klachten toch een fijn leven te hebben, zodat je:

 • Wel kunt ontspannen
 • Wel kunt lachen
 • Wel lekker in je vel zit
 • Wel een positief gevoel hebt
 • Wel in slaap kunt vallen

Dit vind je niet in andere trainingen of therapieën. Die bieden hoogstens tijdelijk verlichting. Deze online training kun je de rest van je leven gebruiken.

Toen ik de site bekeek werd ik helemaal blij! Zo heerlijk duidelijk en overzichtelijk, prettige, rustige stem! Heerlijk dat ik nu niet hiervoor de deur uit hoef en nu een les kan volgen wanneer het mij uitkomt. Dank je wel! Ik ga gelijk beginnen!

Ella

Ik heb een aantal lessen uitgeprobeerd en ben er heel tevreden over.

Annette

Ben echt onder de indruk met hoeveel aandacht en liefde jij dit voor iedereen toegankelijk maakt, ongeacht leeftijd of gesteldheid.

John

Vond je stem wel héél aangenaam. Niet dat ‘Hollands” gedoe van elders. Ben B-Limburger. Het “met mate” moet ik nog leren. Kon nooit snel genoeg gaan. Bij jouw oefeningen vind ik misschien wel mijn meester.

Jaak

Wat krijg je bij deze training?

Na je aanmelding krijg je een volledig en uniek online programma dat qua kennis en ervaring alles bevat wat ik de afgelopen 20 jaar heb verzameld. Ik bedoel dit niet alleen op het gebied van ontspanning, maar ook als ervaringsdeskundige op het gebied van rusteloze benen. Deze online training bestaat uit 5 modules:

Module 1

In deze module ga ik je een techniek leren die je nergens anders leert. Ik heb deze in de loop van een aantal jaren ontwikkeld en uitvoerig getest. Deze techniek zal je blik op de dingen compleet veranderen. Je leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn.

Module 2

Hierin bouw ik voort op de bijzondere techniek die ik je in eerste module geleerd hebt. Ik geef je de inspiratie en de middelen om je deze techniek helemaal eigen te maken.

Module 3

Tijdens deze module help ik je om vanuit een nieuw perspectief je lichaam optimaal te laten functioneren. Hierdoor heb je ’s nachts beduidend minder last van je rusteloze benen. Je hoeft dus niet meer zo te worstelen met je klachten als je nu doet.

Module 4

In deze module leer ik je alles wat je kunt doen om beter te slapen, ook als je rusteloze benen extra opspelen. Met deze instructie maak je altijd een aanzienlijk aantal slaapuren, hoe beroerd je nacht ook is.

Module 5

Hierin komen alle vorige onderdelen samen. Ik bied je een overzicht van je nieuwe situatie en geef je als het ware een kijkje van bovenaf. Dit is een situatie waar je uitstekend mee kunt leven. Sterker nog, het is veel beter dan je van tevoren had kunnen bedenken.

Dit is wat mijn training uniek maakt

Vanuit mijn jarenlange expertise als trainer en als ervaringsdeskundige op het gebied van rusteloze benen heb ik een ongekende en baanbrekende cursus ontwikkeld.

Er is wat dit betreft geen concurrentie op de markt die deze unieke combinatie evenaart. Als geen ander weet ik hoe het is om rusteloze benen te hebben.

Ik weet wat iemand met rusteloze benen nodig heeft om zich beter te voelen. Mijn vaardigheden en inzicht als expert in ontspanningstechnieken heb ik gebruikt om een programma te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij deze doelgroep.

In deze training heb ik meer dan 15 jaar ervaring als docent en trainer ingezet om mijn kennis en expertise te delen en over te brengen.

Voordelen van deze training

 1. Je houdt altijd toegang tot deze training.
 2. Je hoeft er niet voor te reizen.
 3. Je kunt het doen op een moment dat het jou uitkomt.
 4. De training bestaat uit video’s, audio’s en tekstbestanden.
 5. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een laptop, telefoon of tablet.

Hoe profiteer je hiervan

 1. Je leert splinternieuwe technieken die je perspectief compleet veranderen.
 2. Je hebt altijd  toegang tot oefenmateriaal en tips om je blijvend en op elk moment van dienst te zijn.
 3.  Je maakt kennis met een veerkracht in jezelf waarvan je niet wist dat je die had.
 4. Je hebt blijvend minder last van je rusteloze benen.
 5. Je slaapt onmiskenbaar beter, ook tijdens extra beroerde nachten.

Als je nu beslist, krijg je deze drie bonussen er gratis bij

Bonus 1: Masterclass (video)

Je kunt deze bonus zien als een extra module: een module voor gevorderden. De inhoud is bijzonder en zal je op zijn minst een glimlach bezorgen. Ik houd de precieze inhoud nog even geheim, dus laat je verrassen.

Bonus 2: Ontspanningsoefening ‘Vertrouwen’ (audio)

Deze ontspanningsoefening of meditatie is beschikbaar gesteld door een gespecialiseerde website voor ontspanningsoefeningen. Het thema sluit naadloos aan bij de rest het programma. De oefening wordt ingesproken door iemand die vele jaren ervaring heeft met het geven van online meditaties.

Bonus 3: Yogales (video)

De derde en laatste bonus bevat een yogales van 20 minuten. Ik heb deze yogales speciaal samengesteld voor deze online training. De oefeningen zijn namelijk heel geschikt voor mensen met rusteloze benen. Doe er je voordeel mee!


Stop de Stress van RLS

Direct aan de slag met de training
€199,-

Klik hier om deze training te volgen

Je weet nu wat je moet doen

Je weet nu dat het echt mogelijk is om je eigen situatie te verbeteren. HET IS ECHT MOGELIJK om meer ontspannen door het leven te gaan en ’s nachts beter te slapen, ook als je klachten van rusteloze benen opspelen.

Ik neem je STAP VOOR STAP AAN DE HAND mee, leer je eenvoudige technieken, biedt altijd toegankelijke hulpmiddeltjes en oefenmateriaal, en geef talloze handige tips.

Met mijn speciaal samengesteld materiaal kun je systematisch en doelgericht oefenen. De oefeningen zijn beknopt en praktisch. Je bepaalt elke dag zelf hoeveel tijd je erin steekt.

(Maar als je eenmaal merkt hoe prettig het is en hoeveel baat je erbij hebt, wil je waarschijnlijk vaker en langer oefenen.)

Tijd om de knoop door te hakken

Optie 1: Doe niets

Ga gewoon door zoals het nu gaat en hoop dat de situatie vanzelf verbetert.

Optie 2: Probeer het zelf

Probeer zelf allerlei dingen uit. Op internet staat een allegaartje aan ontspanningsoefeningen en therapieën.

Uit ervaring weet ik dat dit proces jaren kan duren en dat de kans groot is dat je er veel tijd en energie in steekt zonder dat het je echt iets oplevert.

Optie 3: Gebruik mijn hulp

Maak gebruik van mijn JARENLANGE ERVARING EN KENNIS. Laat mij je STAP VOOR STAP BIJ DE HAND NEMEN. Krijg vandaag nog voor slechts €199 toegang.

Het enige wat je hoeft te doen, is hier te klikken.

Veel succes en ontspanning!

Sylvia Spruit

P.S. Geef jezelf het geschenk van een blijvend fijner en meer ontspannen leven met je klachten, en slaap daardoor structureel beter. Meld je nu aan.

Ik ben druk aan de slag gegaan met de nieuwe lessen! Ze bevallen erg goed.

Judith

De wijze van opzet spreekt mij zeer aan en ik hoop meer van deze lessen tegen te gaan komen komend jaar.

Sjaak

Ik geniet erg van de training, en gebruik het bijna dagelijks. Zo fijn om een eigen tijdstip te bepalen. Jouw rustige stem en alles is duidelijk. Ik ben er erg blij mee.

Marja

Een poosje geleden heb ik me aangemeld voor je lessen en volg ze met veel plezier. De reden dat ik ermee ben begonnen is dat ik wil proberen meer te ontspannen.

Meta